UTUSAN TAHUN BARU


assalamualaikum!!!!!
ada org tak kat sana???saya disini ada hajat....hehe
actually masa aku belek2 blog tadi baru terperasan..
aku tak wat lagi utusan tahun baru...
hehe
almaklumlah...busy ngan kerjaya baru...kikiki...
tapi apa2 pun...tahun baru kali ni aku dan kawan2 aku semua dikejutkan dgn berita yang kurang enak didengar,...
sahabat kami NORIMANISAH OMAR telah kembali kerahmatullah akibat kecederaan parah selepas terlibat dalam satu kemalangan....
kami semua terasa kehilangan sangat2...mcm tak percaya pun ada...
tapi apa terdaya Allah lebih sayangkan arwah...moga2 arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman...aminn...
al-fatihah untuk arwah~~

okeylah...tu part sedih bagi awal tahun baru ni...
yg dah berlaku biarkan berlaku dan jadikan iktibar...

start 3 Jan ari tu aku lapor diri kat KWSP Klang untuk praktikal 4 bulan...
pukul 7.30 aku dah sampai ofis..padahal masa lapor diri kol 8.15..hehe...
lihat...betapa aku semangat...dtg cepat nak lapor diri...
keh3..padahal!
mana tak cepat...kol 5.30 pagi dah kuar umah...pastu semayang kat masjid Telok Panglima Garang...kol 6.45 naik bas g Klang..huhu...
betapalah aku ni mcm kerja bebenor..padahal praktikal je...

ha...nilah tempat aku kerja..KWSP KLANG..Jalan Meru...btol2 sebelah KAMDAR tu..

mggu pertama ni aku tak kenal lagi staf2 kat situ...adalah 2,3 org yg aku kenal...
okay la jugak kat situ...takdelah sibuk sangat..cuma sbb aku kaunter pertanyaan mmg agak bz la..
org nak amik nombor semua...tapi bestnya tgk gelagat org...mcm2 rupa..perangai..hushh..kadang pening jugak aku ni...
so far not bad la..boleh tau cket2 pasal KWSP ni..
wlupun agak lari dari course aku..tapi nak wat mcm mana...dah rezeki aku kat situ...
terima dgn redha~~

mudah2an next week aku boleh dapat task yg lebih mencabar cket...nak gak rasa mcm ada kerja..huhu...btol tak??apa2 pun..mudah2an semuanya okay dan takde masalah..dan mudah2an aku bleh diterima kat situ...itu yg paling penting....
sudah mau tido..mata dah kuyu ni...penat rasanya..dok naik bas je kerja...hehe..
cao!!adios~~sayonara!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 comments:

cahayabintang said...

yang! u pg keje kol 5.30 ke? gile awal youuu....
dedicated and very the excited lah!!! wow!! haha

aroha melati said...

hehe..nak wat mcm mana yang...dah tmpt kerja jauh...ken ala kuar pagi2..